Hoe werkt het?Maak een persoonlijke profielpagina aan en ontdek het aanbod van geplande activiteiten, hobby’s en interesses. Vind je niet direct een hobby of activiteit waarnaar je op zoek bent in jouw regio? Dan kun je zelf een nieuwe groep aanmaken. Zo kunnen andere mensen met dezelfde interesses hierbij aansluiten.

Het is 100% gratis, meld je vandaag nog aan!

Alle leden op Vrienden-voor-vrienden krijgen een eigen profielpagina, dit is een pagina met informatie over jezelf, interesses en foto’s.

Daarnaast kun je op je profielpagina je activiteiten stream vinden, die je kunt vergelijken met een ‘wall’ op Facebook. Hier worden de laatste updates in weergegeven.

Schrijf je gratis in door een aantal invoervelden in te vullen, deze velden zijn nodig zodat de andere leden je op basis van je interesses en hobby’s kunnen vinden.

Je ontvangt een bevestigings-email met een activatie-link. Na het activeren van je account kun je inloggen en op zoek gaan naar vrienden!

Ga op zoek naar leden met dezelfde hobby’s en interesses 

Gebruik het zoekformulier om op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen.

Op de leden pagina wordt een overzicht getoond van alle leden. Alle leden worden in deze lijst opgenomen en elke foto linkt naar de profielpagina van het betreffende lid.

Heb je iemand gevonden die je graag zou willen contacteren? Stuur hem of haar dan een privé-bericht.

Sluit je aan bij groepen of start een eigen groep

Sluit je aan bij andere groepen of start een eigen groep met als onderwerp één van je hobby’s of interesses in jouw regio waar andere leden zich bij kunnen aansluiten.

Zo kunnen andere leden die ook op zoek zijn naar mensen met dezelfde interesses zich hierbij aansluiten.

Plaats updates/ activiteiten in jouw profiel of groepen 

De ‘activiteiten’-pagina kan vergeleken worden met de ‘wall’ op Facebook. Hier worden updates geplaatst van alle leden. Leden kunnen er ook voor kiezen om alleen updates uit een bepaalde groep te bekijken.

Over Vrienden voor Vrienden

Vrienden-voor-Vrienden helpt je op weg om makkelijk mensen in jouw regio te zoeken die dezelfde hobby’s of interesses als jou hebben.

Of je nu verhuisd bent naar een andere omgeving of zin hebt om een nieuwe activiteit te beginnen, via Vrienden-voor-Vrienden kun je makkelijk de online eerste stap zetten naar een echte, offline vriendschap.

Echte profielen, echte vrienden 

Je kiest zelf hoeveel informatie je met andere leden deelt, maar je naam, leeftijd, woonplaats en hobby’s of interesses zijn nodig zodat andere leden je op basis hiervan kunnen vinden.Webdesign & development door Xtendit.be

De naam Xtendit is afgeleid van het engelse woord voor "verruimen". Xtendit Solutions werkt aan oplossingen die de visie van uw management op de bedrijfsprocessen ondersteunen en verruimen.

We bouwen applicaties en web toepassingen op maat die naadloos aansluiten op de behoeften en doelstellingen van uw onderneming. Vraag direct een vrijblijvende website offerte aan.

Xtendit.be

×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?
 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×